Za blagovno znamko Mul'c stojiva Tina in Mark, življenjska sopotnika, starša Neže in Nika, velika ljubitelja narave in odlične ter zdrave, doma pripravljene hrane.

Jaz (Tina) sem skozi otroštvo od staršev prenesla ljubezen do vrtičkanja, zeliščarstva, gobarjenja, sadjarstva ter pripravljanja domače hrane od vsakdanjih obrokov vse do najrazličnejše ozimnice. Ko sva se z Markom spoznala, sem ga s svojim načinom življenja prav na hitro uspela ¨okužiti¨. Nekaj let nazaj sva kupila nasad orehov in s tem postala tudi kmeta, kar si petnajst let nazaj niti v sanjah ne bi predstavljala, da je možno. Zdaj že vrsto let živiva in delujeva v sožitju z naravo in to prenašava tudi na svoje otroke.

Ideja za Mul'ca se je začela v domači kuhinji. Starši si želimo, da bi svojim otrokom vedno uspeli pripraviti polnovreden in zdrav obrok, vendar nam za to pogosto zmanjka časa in se zadovoljimo s kakšno instant mešanico s prekomerno količino sladkorja, s čimer otrokom ne naredimo prav nič dobrega, naj se tega zavedamo ali ne.

Ker sva bila kot starša tudi sama soočena s tem izzivom, sva se odločila, da narediva naraven, zdrav in poleg tega tudi tako okusen obrok, da ga bodo otroci vsakič znova jedli z veseljem. Nič namreč ne pomaga, če je naravno in zdravo, če ni tudi odličnega okusa. Začela so se testiranja najrazličnejših visokokvalitetnih žit in ostalih surovin ter kombiniranje okusov in že v nekaj mesecih so nastali štirje okusi Mul'ca in sicer Oreh, Kokos, Kakav in Lešnik.

Vsi Mul'ci so zdravi in odličnega okusa, pripravljeni v nekaj minutah.

Pripravite Mul'ca svojim otrokom za zajtrk, malico ali večerjo. Otroci vam bodo hvaležni, vam pa ne bo potrebno imeti slabe vesti, saj boste vedeli, da ste zanje spet naredili nekaj dobrega.

najina-zgodba