fbpx
Košarica

V košarici ni izdelkov.

Najina zgodba

Za blagovno znamko Mul’c stojiva Tina in Mark, življenjska sopotnika, starša Neže in Nika, velika ljubitelja narave in odlične ter zdrave, doma pripravljene hrane.

Jaz (Tina) sem skozi otroštvo od staršev prenesla ljubezen do vrtičkanja, zeliščarstva, gobarjenja, sadjarstva ter pripravljanja domače hrane od vsakdanjih obrokov vse do najrazličnejše ozimnice. Ko sva se z Markom spoznala, sem ga s svojim načinom življenja prav na hitro uspela ¨okužiti¨. Nekaj let nazaj sva kupila nasad orehov in s tem postala tudi kmeta, kar si petnajst let nazaj niti v sanjah ne bi predstavljala, da je možno. Zdaj že vrsto let živiva in delujeva v sožitju z naravo in to prenašava tudi na svoje otroke.

Ideja za Mul’ca se je začela v domači kuhinji. Starši si želimo, da bi svojim otrokom vedno uspeli pripraviti polnovreden in zdrav obrok, vendar nam za to pogosto zmanjka časa in se zadovoljimo s kakšno nekakovostno mešanico s prekomerno količino sladkorja, s čimer otrokom ne naredimo prav nič dobrega, naj se tega zavedamo ali ne.

Ker sva bila kot starša tudi sama soočena s tem izzivom, sva se odločila, da narediva naraven, zdrav in poleg tega tudi tako okusen obrok, da ga bodo otroci vsakič znova jedli z veseljem. Nič namreč ne pomaga, če je naravno, če ni tudi odličnega okusa. Začela so se testiranja najrazličnejših visokokakovostnih žit in ostalih surovin ter kombiniranje okusov in že v nekaj mesecih so nastali štirje okusi Mul’ca in sicer Lešnik , Kakav, Oreh in Kokos. Kasneje sva dodala še okus Sadje in Kakavov napitek. Leta 2020 pa sva najini liniji naravnih obrokov Mul’c dodala še tri izdelke Instant za vse tiste, ki se vam pogosto mudi. Vsi trije Instant okusi torej Lešnik, Kakav in Jabolko se le prelijejo z vročim mlekom in so pripravljeni na zaužitje.

Vsi Mul’ci so naravni in odličnega okusa, pripravljeni v nekaj minutah.

Pripravite Mul’ca svojim otrokom za zajtrk, malico ali večerjo. Otroci vam bodo hvaležni, vam pa ne bo potrebno imeti slabe vesti, saj boste vedeli, da ste zanje spet naredili nekaj dobrega.

tina-in-mark-mulc
Tina Berlec in Mark Kališnik